Játék részletei és játékszabály

Nyeremények

A receptbeküldők között 5 db kétszemélyes élményfőzésen történő részvételt sorsolunk ki a Chefparade főzőiskolában, ahol a nyertesek közösen főzhetnek Szandival és egy profi szakácstól leshetik el a mesterfogásokat.

Miért éppen receptgyűjtés?

Az ország különböző pontjain élünk, de közös bennünk, hogy szeretjük a finom ételeket és a helyi specialitásokat. Az Invitel receptversenyével szeretnénk feltérképezni Magyarország ízeit, hogy megismerhessük a régiók hasonlóságát és különbözőségét. Kíváncsiak vagyunk azokra az ételekre, amelyeket az adott tájegységen fellelhető alapanyagok felhasználásával, akár féltve őrzött recepteskönyvből, helyi szokásoknak megfelelően készítenek el.

Hogyan nyerhetek?

Mifelénk mindenkinek vannak jól bevált receptjei, amiket imád a család. Küldd el nekünk a kedvenceket, mert most élményfőzést nyerhetsz vele. Minden receptbeküldő bekerül a sorsolásba. Minél több receptet küldesz be, annál nagyobb esélyed van a nyerésre.

Mi is az az élményfőzés?

Az élményfőzés egy olyan társas összejövetel, ahol profi környezetben egy gyakorlott szakács irányításával készíthettek el egy háromfogásos menüt csapatokba rendeződve.

A séf úr mindenkinek ad feladatot, miután pontosan megmutatta, hogyan kell bánni a hússzelettel, elárulja, mitől lesz igazán különleges a leves. Az estét nem csak a szakácstudás, hanem Szandi személye is színesíti, hiszen az énekesnő a csapatokkal együtt készíti el a vacsorát, amit közösen, kötetlen beszélgetés közben fogyaszthatnak el a nyertesek.

Mi lesz a menü?

Háromfogásos különleges meglepetés menüvel készülünk, amiről egyelőre nem árulhatunk el többet, csak azt, hogy biztosan ínycsiklandozó lesz. Kedvet kaptál? Küldd el nekünk receptedet még ma!

Töltsd le a hivatalos játékszabályzatot!