Csevapcsicsa

 
Trieb Szilvia Nikolett
Szentes

Hozzávalók

  • sertéshús
  • marhahús
  • birkahús
  • hagyma
  • só, bors
  • tojás
  • olaj
  • ételízesítő
  • vaj, tejföl, tej
  • burgonya

Elkészítés

  1. A hagymát meghámozzuk és összedaraboljuk.
  2. A húsokat ledaráljuk a hagymával együtt.
  3. A húshoz hozzáadjuk a tojást, fűszereket összegyúrjuk és kis hengereket formálunk belőle majd olajban kisütjük.
  4. Burgonyát meghámozzuk, megmossuk, kockára vágjuk, megfőzzük.
  5. Leszűrjük és összetörjük vajat, tejfölt, tejet és ételízesítőt teszünk bele majd jól összekeverjük, majd tálaljuk.

Történet

Etus nénitől tanultam, nála, hétvégente kóstoltam.
 
Házi kenyérAlma–zellerkrém leves