Paleo kenyér

 
Berczeli Brigi
Szentes

Hozzávalók

  • 20 dkg lenmag
  • 5 dkg olajos mag (dió, szezám, mandula stb.)
  • 4 tojás
  • 2 ek libazsír
  • 1 dl víz
  • 0,5 tk szódabikarbóna
  • só, fűszerek (kömény) ízlés szerint

Elkészítés

  1. Lenmagot, olajos magokat ledarálni.
  2. Hozzáadni a sót, szódabikarbónát, fűszereket.
  3. Tojásokat felverni hozzáadni, majd az olvasztott zsírt, majd a vizet.
  4. Száraz és folyékony hozzávalókat összekeverni.
  5. Tepsibe rakjuk, tetejét olajos magokkal megszórjuk. Előmelegített sütőben 180°C-on 35-40 percig sütni.

Történet

Szakácskönyvből.
 
Házi kenyérAlma–zellerkrém leves