Fahéjas csokis keksz

 
Nyujkó Imola
Cegléd

Hozzávalók

  • 25 dkg margarin
  • 10 dkg cukor
  • 10 dkg csoki darabokra törve
  • 15 dkg liszt
  • 1 tojás
  • 1 evőkanál fahéj

Elkészítés

  1. A hozzávalókat összekeverjük.
  2. Kis golyókat formázzuk a tésztából.
  3. A golyókat kicsit lapítjuk keksz alakúvá.
  4. A kekszeket sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.
  5. 150-180 fokon 10-15 percig sütjük,
  6. Sütés közben tűpróbával ellenőrizzük a tészta állagát.
  7. Ha már nem ragad kész is van.

Történet

Újságban talált recept, továbbfejlesztett változata, a család és az ismerősök kedvence
 
Alma–zellerkrém levesLime-os túrótorta