Kínai pirított tészta

 
Sallai Gabriella
Isaszeg
Ügyfélkapcsolati központ előadó

Hozzávalók

  • makaróni tészta
  • csirkemell
  • szója
  • vöröshagyma
  • vajbab
  • kukorica

Elkészítés

  1. A tésztát kifőzöm olajos sós vízben, majd félreteszem hűlni.
  2. A hagymát megdinsztelem és hozzáadom a kockára vágott csirkemelleket, melyeket sütés előtt befűszerezek.
  3. Amikor a hús már puhulni kezd, hozzáadom a zöldségeket is.
  4. A már megfőtt tésztát a szójával összepirítom egy kicsit. Külön is tálalható, de ha az egészet összeöntjük és tovább pirítjuk még finomabb.

Történet

Egy étteremben próbáltam először ilyet és ki szerettem volna próbálni otthon is.
 
Répa csánkaHamis sajttorta